01-10-2023

per person /

80

L’ESPLAI

Teacher

Samanta Teruel

Category

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

Aquest projecte consisteix a realitzar activitats de lleure i oci dirigit a infants i joves, a partir de 5 anys. Es realitza durant tot el curs (des d’octubre fins al juny) amb una periodicitat quinzenal.

L’organització i l’estructuració d’aquestes activitats anirà en funció del grup d’edat, capacitats i interessos dels infants i joves.

  • Horari: de 9/9,30 a 13/13.30h (entrada esglaonada per grups)

  • Edat: 5 – 18 anys

  • Localització: Entorn de Badalona (el lloc concret es determinarà segons el grup d’infants o joves).

  • Punt de trobada: La Mussara

Degut a l’alta demanda d’inscripcions, actualment tenim llista d’espera per poder entrar a l’Esplai d’Obaido. Recomanem fer la inscripció igualment, i passar a formar part d’aquesta llista. A mesura que quedin places lliures ens posarem en contacte amb vosaltres i podreu realitzar la inscripció i el pagament.

Our Main Teachers

Samanta Teruel

Psicòloga infantil i juvenil
VIEW PROFILE

Psicòloga infantil i juvenil, especialitzada en neuropsicologia i educació. Ha dedicat el seu itinerari professional a l’atenció d’infants i adolescents en risc d’exclusió social i amb necessitats educatives especials. L’atenció i el contacte directe amb els infants són la seva vocació. Vol compartir amb ells/es el seu projecte professional i de vida.

Price : 80 €

Max Availability : 10

Location : La Mussara

Question