Qui som?

OBAIDO neix de la preocupació d'un grup de professionals en l'àmbit de l'educació especial per la manca d'activitats de lleure per als seus alumnes. Arran del confinament vam iniciar converses i debats a partir dels quals s'ha materialitzat una associació sense ànim de lucre que pretén oferir lleure adaptat a les necessitats dels infants amb diversitat funcional de la ciutat de Badalona i rodalies.

Ens definim com una associació oberta i en continua construcció, ja que pretenem anar cobrint les necessitats que vagin sorgint a mesura que puguem anar creixent totes juntes. Som ambicioses i tenim vocació de servei, qualitats que juntament amb la nostra joventut i experiència creiem que seran el motor d'una iniciativa en constant creixement i amb capacitat d'adaptació a les necessitats de cada moment.

PROJECTE EDUCATIU

EQUIP HUMÀ

obaidoassociacio@gmail.com

Los símbolos pictográficos utilizados son propiedad del Gobierno de Aragón y han sido creados por Sergio Palao para ARASAAC (http://www.arasaac.org), que los distribuye bajo Licencia Creative Commons BY-NC-SA.